Bel gratis onze klantenservice  0800-82154
Ma - Vr: 9:00 - 19:00
 

Drukproef-opties voor een optimaal drukresultaat

Met de drukproef-opties van CEWE-Print.be kunt u vooraf een indruk van het uiteindelijke drukresultaat  ontvangen.

U kunt kiezen voor een PDF-drukproef of een kleur-proefdruk.

Met de proefdrukken van CEWE-Print.be bespaart u tijd en kosten, omdat u snel en eenvoudig uw kleurwaardes en grafieken corrigeren kunt.

Produktbild
PDF-Drukproef PDF-Drukproef Gebruik De PDF-Proefdruk dient als een zichtbaar voorbeeld van uw drukklare bestand op uw beeldscherm. Op deze wijze kunt u fouten en niet ingebedde fonts of ruimtes zien. Nadat u
(in uw bestelgegevens) de druk voor uw opdracht heeft vrijgegeven, zullen wij de productie opstarten.
 
Eigenschappen De PDF-proefdruk wordt voorzien van snijtekens, en in CMYK met een resolutie van 72 DPI vervaardigt.
 
Verzending De PDF-proefdruk wordt direct na bewerking van uw drukbestand per mail naar het door u bij ons vastgelegde e-mailadres verzonden.
 
Kosten De PDF-proefdruk kunt u bij CEWE-print.be voor een prijs van slechts € 2,00 meebestellen.
Kleur-proefdruk Gebruik De Kleur-proefdruk en Titel-proefdruk geven een goede weergave van het uiteindelijke drukresultaat en u kunt tevens het eindresultaat van de teksten binnen uw drukproduct controleren. Nadat u (in uw bestelgegevens) de drukvrijgave voor uw opdracht  heeft aangegeven, zullen wij de productie opstarten.
 
Keuzemogelijkheden U kunt afhankelijk van uw bestelde drukproduct een keuze maken tussen een Kleur-proefdruk van de voor – of achterzijde of een proef voor beide zijden bestellen. De Titel-proefdruk is uitsluitend in combinatie met een brochure-opdracht te bestellen en geeft een goede weergave van het uiteindelijke drukkleurresultaat van de voorzijde van uw brochure.
 
Eigenschappen Houdt u er a.u.b. rekening mee dat de Kleur-drukproef niet op de door u bestelde papiersoort en zonder verdere bewerking (zoals snijden, hechten, of vouwen) uitgeleverd wordt. Het maximale formaat is A3, grotere drukproducten (bijv. reclameposters of posters) werden op een schaal van formaat A3 getoond.
 
Verzending De kleur-drukproef wordt na bewerking van uw drukbestanden per koeriersdienst naar uw factuuradres verzonden.
 
Kosten De kleur-drukproef kunt u voor een bedrag van € 32,00 (voor-of achterzijde, of titelproefdruk) excl. BTW   of voor een bedrag van € 52,00 excl. BTW voor beide zijden meebestellen.